Rüyada kanatlı domuz görmek

Rüyada kanatlı domuz görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı domuz gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada kanatlı domuz görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı inek görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kanat görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı peri görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek sevinçli haberlere, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments