Rüyada bacaklarının kanadığını görmek

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, şansın kapanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada bacaklarının kanadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bacağın kanadığını görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulur.

Rüyada bacağının kanadığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah kanat görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kanat pişirmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek kazancın çoğalacağına, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments