Rüyada kanatlı inek görmek

Rüyada kanatlı inek görmek kişinin fena halde yanılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, onları koruyup kollayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kanatlı inek gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada kanatlı inek görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet etmektedir.

Rüyada elimin kanadığını görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek kendisini mutsuz edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işarettir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı sinek görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı kuzu görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, dileklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı kapı görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments