Rüyada kanatlı peri görmek

Rüyada kanatlı peri görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kasasının ağırlaşacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı peri gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada kanatlı peri görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peri olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Rüyada su perisi görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini peri olarak görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet eder.

Rüyada uçan periler görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Rüyada peri bacaları görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada perili ev görmek işinin en iyisi olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küçük peri görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments