Rüyada kanarya beslemek

Rüyada kanarya beslemek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, hak yolunda bir yaşam süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya beslemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada kanarya beslemek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kanarya görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kanarya satın almak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yavru kanarya görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kanarya görmek onunla yaşamını birleştireceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Rüyada kanarya yumurtası görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Rüyada kanarya görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments