Rüyada kamerayla çekim yapmak

Rüyada kamerayla çekim yapmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada kamerayla çekim yapmak gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Rüyada kamerayla çekim yapmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kamera çekimi görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekim yapmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada yer çekimi görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada dizi çekimi görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Rüyada film çekimi görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada reklam çekimi görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kamera açmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments