Rüyada kamera çekimi görmek

Rüyada kamera çekimi görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kamera çekimi gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada kamerayla çekim yapmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamera çekimi görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada çekim yapmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi çekimi görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Rüyada yer çekimi görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada reklam çekimi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada film çekimi görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kameraya çekildiğini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yaren

Rüyamda kameranın kendisiydim ve etrafı bir kamera gözünden görüyordum reklam çekimi gibi bişey vardı kaslı unlu bir oyuncuyu bir kameraman çekiyordu ve ben onları izliyordum ,bir kamera olarak.