Rüyada çekim yapmak

Rüyada çekim yapmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, doğru olanı seçeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada çekim yapmak gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada çekim yapmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Rüyada kamerayla çekim yapmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada kamera çekimi görmek maddi zarar edeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada film çekimi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine inanılır.

Rüyada dizi çekimi görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yer çekimi görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada reklam çekimi görmek mutluluğunun büyüyeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle ağız dalaşı yapmak çok rahat bir hayata adım atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments