Rüyada kalın yüzük takmak

Rüyada kalın yüzük takmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kafasının boşalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Rüyada kalın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Rüyada kalın altın yüzük takmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük takmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada kalın kemer takmak sağlığının bozulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın bilezik takmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın alyans takmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın yüzük görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments