Rüyada kalbi görmek

Rüyada kalbi görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada kalbi gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kalbi kanamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kalbini dinlemek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kalbini elinde görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kalbini sökmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden yaralanmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada kalbi temizlemek yol göstereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin kesildiğini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada kalbi dışarıda görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments