Rüyada kalabalık şehir görmek

Rüyada kalabalık şehir görmek gözyaşının dineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kalabalık şehir gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kalabalık bir şehir görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık şehir görmek parasını ve malını kaybedeceğine, kendisiyle övüneceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada başka şehirde ev görmek elde bulunan imkânların artacağına, işlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada yeni bir şehir görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir şehir görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirde kaybolmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada başka bir şehirden ev almak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments