Rüyada yeni bir şehir görmek

Rüyada yeni bir şehir görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehir gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada yeni bir şehire girmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir şehire gitmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeni bir şehir görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Rüyada şehir kapısı görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehir içi otobüse binmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı şehir görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir dışına gitmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments