Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek işinde bol kazanç elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada kalabalık kişiler görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık kişi görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkta yemek yediğini görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Rüyada kalabalıkta yemek vermek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada kalabalık bir sofrada yemek yemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kalabalıkta tatlı yemek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments