Rüyada kalabalıkta yemek vermek

Rüyada kalabalıkta yemek vermek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, onları gücendireceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Rüyada kalabalıkta yemek vermek gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada kalabalıkta yemek yapmak hayat daha olumlu bakılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek ve kalabalık görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek yedirmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta yemek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek daha rahat bir nefes alacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kalabalık misafire yemek yapmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, üzüntü duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments