Rüyada kitap saklamak

Rüyada kitap saklamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kitap saklamak gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada kitap saklamak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada elmas saklamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak saklamak zor zamanlar yaşanacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada içki saklamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada toprağa saklamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüz saklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet saklamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri saklamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments