Rüyada kağıt süpürmek

Rüyada kağıt süpürmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada kağıt süpürmek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kağıt süpürmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe süpürmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada cami önü süpürmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada fırın süpürmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafı süpürdüğünü görmek insanlardan takdir toplayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evini süpürmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada okul süpürmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments