Rüyada başkasının evini süpürmek

Rüyada başkasının evini süpürmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada başkasının evini süpürmek gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada kendi evini süpürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin tozunu süpürmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin önünü süpürmek sıkıntılarının kısa süreceğine, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin süpürdüğünü görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını evini süpürmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek yönlendireceğine, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments