Rüyada okul süpürmek

Rüyada okul süpürmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, isabetli girişimlerde bulunacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada okul süpürmek gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada okulu süpürmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada okul süpürmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada okul bahçesini süpürmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada okul bahçesi süpürmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleri süpürmek kazançların artacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafını süpürmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada saç teli süpürmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada kumu süpürmek bazen istemediği şeyler yapacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments