Rüyada bahçe süpürmek

Rüyada bahçe süpürmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha rahat bir nefes alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe süpürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada cami bahçesi süpürmek çok hayırlı işlere imza atacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada bahçe süpürmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini süpürmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada okul bahçesini süpürmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeyi süpürmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul bahçesi süpürmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe süpürdüğünü görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev süpürdüğünü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments