Rüyada kafes içinde olmak

Rüyada kafes içinde olmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dedikoduya, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde olmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada kafes içinde insan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza delalet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde olmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde olmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, adını herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde bebek görmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments