Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuşun kafese girdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada kafese girdiğini görmek işveren koltuğunda oturacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kuşun kafesten kaçtığını görmek yeni işler yapılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsimsiz

Rüyamda kafeste 3 tane yavru muhabbet kuşu gördüm çok hareketliydiler birisi beyaz birisi turuncu birisinde mavi yeşil karışık renkliydi ne anlama gelir acaba

İsimsiz

Rüyamda iki muhabbet kuşu gördüm biri siyah beyaz karışık renkli diğeri beyazdı.karışık renkli olana ne oluyor hatırlamıyorum.Beyaz olanı elimde tutuyordum dolap gibi bişeye koyuyorum kaçıyor ikinciye tekrar yakalayıp koyuyorum yine kaçıyor ama bu kez kaçarken kuyruğundan birazı kopuyor dolabın kapağına sıkışıp.Ben kaçıyor diye üzüldüm ama o kendiliğinden yanda duran kafese giriyor hem şaşırıyorum hem seviniyorum ne anlama gelir acaba

İsimsiz

Çok teşekkür ederim

Ayşe

Kendi muhabbet kuşum (yeşil) cüzdanında cikardigim kağıt paralari alıp tek tek kafese koyuyordu. Koyarken de kenarlarını disliyordu. Paraların kenarlarında küçük küçük gaga izleri vardı.

Mert

Siyah bi kuş muhabbet kuşu değil gibiydi kafesin kapağı acıktı ama o azcik ıleriye girip kafese girdi