Rüyada kafaya toka takmak

Rüyada kafaya toka takmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kafaya toka takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah toka takmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada toka takmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarına toka takmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sarı toka takmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil toka takmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça toka takmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç toka takmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments