Rüyada toka takmak

Rüyada toka takmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka takmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada başkasının tokasını takmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tel toka takmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç toka takmak barış için adım atacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada saç tel toka takmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka takmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taç toka takmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil toka takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz toka takmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments