Rüyada kadının kolunda bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, büyüyeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, gönlünce harcama yapmasına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet eder.

Rüyada kadının kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik koluna takmak namının yürüyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda bilezik görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda bilezik görmek kısmetinin açılacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments