Rüyada altın bilezik kolunda görmek

Rüyada altın bilezik kolunda görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kolunda gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine inanılır.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalettir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak gözyaşına boğulacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments