Rüyada kadın sakalı görmek

Rüyada kadın sakalı görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, istediği yola çıkacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın sakalı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kadın sakal traşı olmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek borçlarının kapanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın sakal görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments