Rüyada kadın sakal traşı olmak

Rüyada kadın sakal traşı olmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek günaha gireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadında sakal görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada kadın sakal traşı olmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada siyah sakal kadın görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments