Rüyada kadınla dövüşmek

Rüyada kadınla dövüşmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaklaşan güzel günlere, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kadınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Rüyada kadın kadına dövüşmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla dövüşmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada köpekle dövüşmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla dövüşmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cinle dövüşmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cinlerle dövüşmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada birisiyle dövüşmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada horozla dövüşmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments