Rüyada köpeklerle dövüşmek

Rüyada köpeklerle dövüşmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerle dövüşmek gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada köpekle dövüşmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerle dövüşmek duaların boşa gideceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla dövüşmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Rüyada yılanla dövüşmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşiyle dövüşmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada birileriyle dövüşmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada saç baş dövüşmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle dövüşmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments