Rüyada kadın kadına birlikte olmak

Rüyada kadın kadına birlikte olmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kadına birlikte olmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada kadınla birlikte olmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla birlikte olmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla birlikte olmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınlarla birlikte olmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada kadın kadına birlikte olmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada başka kadınla birlikte olmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments