Rüyada kadın askere gitmek

Rüyada kadın askere gitmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, birçok engelin aşılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada kadın askere gitmek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada kadın olarak askere gitmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının askere gitmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın askere gitmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın askere gitmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada askere gideceği yeri görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalettir.

Rüyada askere gidenleri görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere gidip savaşmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere gidip gelmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments