Rüyada askere gidip savaşmak

Rüyada askere gidip savaşmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, güven kaybı yaşanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere gidip savaşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada askere gidip savaşmak rahat şekilde yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak savaşmak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asker olup savaşmak hayatının ve planlarının bozulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada askerle savaşmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olarak savaşmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada askerlerle savaşmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada askerde savaşmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments