Rüyada askere gidenleri görmek

Rüyada askere gidenleri görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada askere gidenleri gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Rüyada trenle askere gitmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker ziyaretine gitmek hayat boyu desteği olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada askerliğe gitmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına tabir olunur.

Rüyada askere giden birine para vermek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada kardeşi askere gitmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızın askere gitmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments