Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak kişinin yüzünün güleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yavrusu görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işarettir.

Rüyada temizlenmiş bıldırcın görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada bıldırcın görmek sorunların sürekli artacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments