Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak kazancın az da olsa yitirileceğine, iyi günler yaşayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments