Rüyada arkadaşının kapandığını görmek

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kötü düşmana, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kapandığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek eline haram para geçeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Rüyada kapanmaya karar vermek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kapandığını görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments