Rüyada kabeyi görünce ağlamak

Rüyada kabeyi görünce ağlamak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, itibarını zedeleyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, işlerinin çok açılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Rüyada ölü görünce ağlamak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet eder.

Rüyada mutlu görünmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf görünmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada şeytan görünce dua okumak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz elbiseyle görünmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı görünmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments