Rüyada kabeye gidip görememek

Rüyada kabeye gidip görememek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, parasını ve malını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye gidip görememek gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Rüyada kabeye gidip görememek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek hep dinç ve genç kalacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi görememek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada kabus görerek uyanmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments