Rüyada kabede melek görmek

Rüyada kabede melek görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kabede melek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada kabede melek görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada meleğin elini tutmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kalp kırmaya işarettir.

Rüyada meleğe sarılmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada azrail meleğini görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytan melek görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada melekten korkmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments