Rüyada jiletle sakal traşı olmak

Rüyada jiletle sakal traşı olmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, uzaktan haberler işiteceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada jiletle sakal kesmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada jiletle elini kesmek eline geçen malları tutamayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada jiletle saç kesmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kola jilet atmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elini jiletle kesmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada jiletle bacaklarını almak hayatından razı geleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments