Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendini her konuda geliştireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalettir.

Rüyada jiletle kesilmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle kesildiğini görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini jiletle kesmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada jiletle elini kesmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna jilet atmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine yorulur.

Rüyada jiletle traş olmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada bacağını jiletle almak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments