Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek iki tarafın da çok sevineceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının annesini hamile görmek sorunlarını çözebileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşımı hamile görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments