Rüyada istediğin okulu kazanmak

Rüyada istediğin okulu kazanmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada istediğin okulu kazanmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada istediğin okulu kazanmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada okul kazandığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada askeri okulu kazanmak doğru kararların alınacağına, iyilik görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek okul kazanmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir okul kazanmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada bir okul kazanmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments