Rüyada ıslak nohut görmek

Rüyada ıslak nohut görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, karısının çok mutlu olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Rüyada ıslak nohut gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Rüyada ıslak nohut görmek üzgün olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına inanılır.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalet eder.

Rüyada nohut yemeği ikram etmek haksızlıklara da karşı geleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut ekmeği görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada nohut görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada nohut tarlası görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil nohut yolmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı nohut görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments