Rüyada nohut yemeği dağıtmak

Rüyada nohut yemeği dağıtmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav dağıtmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada nohut yemeği yaptığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru nohut yemek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş nohut yemek daha çok saygı ve destek göreceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada pilav ve nohut yemek maddi kriz yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada pilavlı nohut yemek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nohut yemeği ikram etmek anlaşmazlıklara düşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments