Rüyada ıslak kek yediğini görmek

Rüyada ıslak kek yediğini görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada ıslak kek yediğini gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yemek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak kek görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kek yediğini görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek söylediklerinin çıkacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada kekin kabardığını görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada meyveli kek yemek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments