Rüyada ıslak kek görmek

Rüyada ıslak kek görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kazançlı çıkacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, büyük borçlar alınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada ıslak kek gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek mal ve varlık sahibi olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Rüyada ıslak kek görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak kek yemek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı kek yemek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Rüyada kek dilimlemek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada kek yapıldığını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bademli kek görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek istemek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments