Rüyada kek yediğini görmek

Rüyada kek yediğini görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, planların aksayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Rüyada kek yediğini gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada kek yediğini görmek zorluklarının kalmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada pasta kek yapmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek yapan birini görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada havuçlu kek görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, haram mal yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek hamur görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments