Rüyada kekin kabardığını görmek

Rüyada kekin kabardığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çok güzel günler görüleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalettir.

Rüyada kekin kabardığını gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada kekin kabardığını görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sorunların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada vücudu kabarmak aile hayatının bozulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarların kabardığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın kabardığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur kabardığını görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulur.

Rüyada yerin kabardığını görmek doğruluğu bulacağına, kendine döneceğine delalettir.

Rüyada suyun kabardığını görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada vücudunun kabardığını görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments