Rüyada ıslak ekmek

Rüyada ıslak ekmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, rahatın kaçacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada ıslak ekmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek yemek çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak ekmek görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada ıslak buğday görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada ıslak gömlek görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, günahlarına tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak ağaç görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada tavanı ıslak görmek gelir elde edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments